Sanitair & verwarming

DP Klimair uit Bredene

Waterdichte service

DP Klimair neemt zowel de plaatsing als de renovatie, het onderhoud en herstelling van sanitair en verwarming voor zijn rekening. Leidingen vervangen, toiletten of douches installeren, een kraan vervangen, Kristof doet het allemaal. Hij neemt installaties op basis van stads- en regenwater onder handen.

 

Naast het gewone onderhoud – om de twee jaar voor aardgasketels en elk jaar voor stookolieketels – is het verplicht om elke vijf jaar een verwarmingsaudit te laten uitvoeren. Zo brengt Kristof in kaart of uw ketel nog zuinig is.

Voor een aangenaam woonklimaat

Vloer– of wandketels plaatsen (bv. op stookolie of aardgas), radiatoren installeren of leidingen vervangen? DP Klimair regelt het voor u! Kristof werkt uitsluitend met kwaliteitsmerken zoals Viessman en Vaillant.

 

Die gaan jarenlang mee en vragen weinig onderhoud. Heeft u nood aan een dringende herstelling? Dan helpt DP Klimair u zo snel mogelijk verder!

SANITAIR3
SANITAIR2

Sinds kort kan u DP Klimair ook contacteren om condensatie- of hoogrendementsketels te installeren. Die ketels verbruiken aanzienlijk minder energie dan gewone verwarmingsketels.

 

De warmte gaat niet verloren, maar wordt gebruikt om bv. het sanitaire water te verwarmen. Kristof voorziet een passende afvoer en thermostaat voor uw ketel.

Onze partners voor sanitair en verwarming
viessmann vector logo e1623058158467
vaillant logo

Heeft u interesse in de diensten van DP Klimair?

Vraag gerust uw offerte aan.